Fortell historien din - engasjer med en bildeserie eller film

Magasinreportasje, nettartikler, bilder på veggen eller sosiale medier. Kanelene for å presentere historien du ønsker å formidle er mange. VI hjelper deg med ideer og gjennomføring og presentasjon av historien du ønsker å fortelle.

Vi definerer klart i forkant om reportasjen er ment redaksjonelt eller om avsender er en kommersiell aktør.

Eksempler:

Kampanje for Kirkens Bymisjon


Kirkens bymisjon har en chattetjenste for barn og unge med pårørende i fengsel. Å ha et familiemedlem i fengsel byr på mange tabu og det kan være vanskelig for barn og unge å finne noen å snakke med de vonde følelsene om. Derfor kan man anonymt kontakte Kirkens bymisjon via en chat for å få svar på spørsmål. Kirkens bymisjon ønsket å synliggjøre tjenesten via filmer, delt opp til korte snutter på blant annet Snapchat.

Gøran om å ha storebror i fengsel

Gøran baner vei, og snakker åpent ut om hvordan det er å ha et familemedlem i fengsel.

Terje bryter ned myter om å sitte i fengsel


Barn og ungdom har mange forstilling om hvordan det er å sitte i fengsel. Å få førstehåndskunnskap om hvordan det faktisk er å sitte inne, bryter ned skumle forestillinger om soningsforholdene.


Håpets katedral


Et ideelt selskap med samfunnsnyttig formål. Håpets katedral jobber med miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft. Selskapet ønsker å samle mennesker fra ulike religioner og kulturer til å jobbe sammen mot et felles mål. Tradisjonshåndverk og kulturarv står i sentrum.

The Flying Culinary Circus


Verdens første omreisende kokkebruppe. De har samlet inspirasjon og spredt matglede i over 65 land. Kokkene har laget mat for både kongelige og celebriteter. Kokkene har erfaring og kompetanse fra steder som Bagatelle, Le Canard og Tro Restaurant. Blant gjestene de har servert finner vi både Alicia Keys, Shakira, Jay Z og Sarah Ferguson.