Tlf 952 22892

Vi kan næringsliv


Og mener vi vet hva som skal til for at du skal nå din målgruppe: Med gode historier - fortalt gjennom fotografi, tekst og levende bilder - treffer du blink. 


Vil du skille deg ut fra konkurentene?


Vi hjelper deg gjerne. Hvor solid er bedriften din? Er den nytenkende, attraktiv, fremtidsrettet og har et godt miljø? Markedsfør den til kundene: Gjennomtenkt, visuell kommunikasjon får frem bedriftens budskap!


Dokumentasjon

Dokumentasjon og presentasjon av tomter og anlegg. Dokumenter progresjon i byggeprosessen med gode oversiktsbilder og film med drone. En flott og rimelig måte å vise fremdriften i byggeprosjektene.

Pressebilder

Gruppebilder og singelbilder av medarbeidere i miljø. Til bruk i pressemeldinger, nyhetsoppdateringer på nettsider og poster i sosiale medier. Nyansatte? Husk å ta bilder, både portretter til nettside og bilder "in action".

Portretter

Til nettsider, presentasjoner, LinkedIn og andre sosiale medier. Lik bakgrunn og lyssetting på alle bildene gir et profesjonelt uttrykk.

Filmsnutter/opplæring

Korte presentasjoner av bedriften med film, tekst, musikk og tale imponerer kunder og samarbeidspartnere. Opplæringsfilmer for nyansatte om HMS-bestemmelser og andre rutiner ved bedriften.

Bildebank:

Generelle bilder av folk i arbeid på prosjekter. Bilder av bygg og produkter. Nyttig til nettsider, presentasjoner, reklame, brosjyrer og sosiale medier.